středa 24. prosince 2014

Xmas BrutoRide Revival 2014

Jednoho dubnového slunného rána, na které letos připadl Štědrý den, jsem se probudil v pozitivní atmosféře volně rostoucí ekonomiky a nízkých úrokových sazeb s vědomím, že se po dlouhých 4 letech zúčastním tradičního vánočního pojazdu.

Pokud se vám stává při publikaci nového kvalitního videa na vašem oblíbeném pornowebu, že i jako ortodoxní ateista chválíte Ježíše, podobným nadšením jsem oplýval již večer před akcí.

Jelikož bydlím od Báby 3,5 km a aspoň na Vánoce jsme si řekl, že nepojedu zaflusanou sockou, vydal jsem se nožmo, což se později projevilo jako zásadní strategická chyba, neboť jsem do jeho doupěte dorazil na pokraji selhání základních životních funkcí ve stavu blízkém klinické smrti. Bába naštěstí studuje na felčara, po krátké rehabilitaci jsem osedlal jeho nablýskanou Glory a on Reigna, kterého si pořídil jakožto vhodnější dopravní prostředek, neboť zhruba před měsícem přišel v Krčáku za zcela komických okolností o ruku.

Cestou jsem měl poměrně dost času, a tak jsem bádal nad myšlenkou, zda princip vysvětlení černé díry, který byl prezentován v Horizontu události či v novějším Interstellaru (scéna s ohnutím a propíchnutím papíru), lze aplikovat na ženském těle za účelem duální souběžné penetrace.


Lze podobným způsobem ohnout ženu a docílit tak dvojitého skóre? Budu rád za vaše postřehy.

Na hostivařským place se nás nakonec sešlo asi 8 a účast i celou akci hodnotím velmi pozitivně. Lesem, v čase vánočním, kdy vládne klid, mír a pohoda, se opět nesly těžké vulgarismy, rouhačství a smilstvo. Velice mě překvapilo setkání s Kcharim, Hubajzem, Vojtou a několika dalšími, za jejichž nejmenování se omlouvám.

Já osobně jsem radši nedělal eskamotéra a v klidu vypouštěl moudra bez jakékoliv fyzické aktivity. Samotná cesta na plac totiž ukázala, že kolo už dávno nemám v paži a že jízda je pro mě z hlediska vlastní jistoty příjemná zhruba tolik, jako je zcela náhlé a suché, mechanické namáhání řitního věnce za hranici horní meze roztažnosti.


Hubajz přitáhl jako pozornost nejenom piva, ale i několik týdnů starý ananas, který sebral u popelnic, stejně jako spoustu dalších věcí.

Nutno zmínit, že od doby, kdy jsme tu jezdili, se Hostivař skutečně dost změnil. Po rozumném zásahu pracovníků Odboru městské zeleně a odpadového hospodářství MHMP, zkráceně kund, byly zbořeny lávky tyčící se do mnohametrových výšin a veškeré naše mnohaleté úsilí bylo vyhlazeno.


Hostivař, jak jsem ho naštěstí už nezažil.

Od incidentu už ale uběhly 3 roky a Hubajz společně s dalšíma borcema neuvěřitelně mákli. Bohužel pro mě je ale většina věcí totálně mimo můj skill. Jirka má plány za hranicemi všedních dnů, současná úroveň technologií lidské civilizace však nedovoluje realizaci jeho smělých plánů. I přesto ho však podezírám z použití těžké techniky, zejména při stavbě klopenek, kdy byla zcela evidentně využita moderní fréza asfaltových vozovek. Silné magnetické pole prozrazovalo, že se v blízkosti nachází urychlovač částic. Jirka tuto domněnku oficiálně popřel.

Kchari se nenechal zostudit a svoje tehdejší zamrdaně vychytane Banshee vyměnil za Author Solution, takže jsem na něj mohl machrovat, že mám v garáži taky Solutiona, ale ve verzi SX, tedy se standardně montovanou elastomery odpruženou vidlicí, tudíž je jeho kolo nesériový bastl.


Kchari má sedlo tak vysoko, že díky řídkému vzduchu ve vyšších polohách musí jezdit s kyslíkovou maskou. Zabéél.

Nakonec jsem byl velmi rád, že jsem po tolika letech mohl opět od srdce zanadávat a pozérsky zazevlovat. Kluky jsem rád viděl a doufám, že příští rok se mi podaří se opět dostavit, třeba už možná zase na vlastním kole.


Popravdě se spíš chlastalo a nejezdilo. Stromeček sebral Hubajz kde jinde, než u popelnic na sídlišti.

Závěrem přeji všem bikerům hezký konec roku, úspěšný vstup do toho nového, dostatečný přísun kvalitního análního sexu a doufejme, že další rok přinese významný posun v oblasti vývoje syntetických kůží a latexu.

Tina

Žádné komentáře:

Okomentovat